Diverse

Veste extraordinară despre Simona Halep. Sportiva a primit o mână de ajutor de la Ion Țiriac

Veste extraordinară despre Simona Halep. Sportiva a primit o mână de ajutor de la Ion Țiriac

A picat două teste antidoping la US Open 2022, a fost acuzată că s-a doptat cu roxadustat, dar Simona Halep nu se lasă. Pentru că e convinsă că se va face dreptate mult mai repede decât ar crede lumea, Simona Halep a început antrenamentele. Ea nu-și permite să-și iasă din mână și trebuie să fie mereu în formă maximă.

Ion Țiriac i-a oferit tot sprijinul de care are nevoie

Fostul numărul 1 WTA a fost exclusă din lotul național, de aceea Simona Halep nu mai beneficiază de gratuitate la Centrul Național de Tenis și Complexul Olimpic de la Izvorani. Dar Ion Țiriac i-a venit imediat în ajutor și i-a oferit toate condițiile pentru a face cele mai bune antrenamente. Miercuri, pe 23 noiembrie, ea a avut prima sesiune de antrenament la complexul Stejarii Country Club, complex deținut de miliardarul Ion Țiriac.

În decembrie poate să joace un meci demonstrativ

Simona Halep apare și acum pe lista oficială a sportivelor de la Africa Cares și ar putea participa la o competiție demonstrativă care se va desfășura în perioada 3-4 septembrie. Pentru ca adevărul să triumfe, lângă Simona sunt toți cei apropiați, dar actualul său antrenor, Patrick Mouratoglou.

„(…) În cei aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie. Sunt recunoscător că atât de mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc personal de mai mulţi ani, au vorbit.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au reacţionat într-un moment atât de important pentru Simona. Cuvintele lor transmit un mesaj atât de puternic. Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, săptămâna trecută, am ales să îmi păstrez, relativ, tăcerea. Prioritatea mea a fost să îmi pun energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia.

„Am 100% încredere în ea”

Din moment ce o ştiu atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că este un model de integritate. Este total împotriva oricărei forme de dopaj şi ştiu că niciodată nu i-a trecut prin cap să ia vreo substanţă interzisă. Am 100% încredere în ea! Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul. Patrick Mouratoglou”, a transmis antrenorul Simonei Halep pe contul său de Instagram.