Diverse

Veste tristă despre Laurențiu Reghecampf. A ajuns la sfârșit de drum

Veste tristă despre Laurențiu Reghecampf. A ajuns la sfârșit de drum

Laurențiu Reghecampf n-a putut să facă față cerințelor de la Neftchi Baku și vrea să renunțe la contract. Potrivit presei din Azerbaidjan, fostul soț al Anamariei Prodan se pare că l-ar fi reziliat.

Jurnaliștii spun că acesta ar fi spus pas colaborării cu acest club, deși în luna iunie a acestui an declara că vrea să antreneze echipa timp de doi ani. Acum însă sursele spun că a rămas pe dinafară. Există zvonuri că Reghecampf s-ar putea întoarce la FCSB, dar Gigi Becali a negat acest lucru nu cu mult timp în urmă.

„Este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină asta cu acordul părților”

„Conform informațiilor obținute, antrenorul român a adus în discuțiile cu oficialii clubului ideea de a-și schimba locul de muncă. Tehnicianul, care a ajuns la Neftchi în luna iunie, a spus că este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină asta cu acordul părților.

Nu se simte confortabil în Baku

Reghe, cunoscut în țara sa pentru scandalurile provocate (n.red. – referire la problemele cu Anamaria Prodan), a recunoscut că nu se simte confortabil în Baku și că nu ar mai putea conduce echipa. Antrenorul ia în considerare acum opțiunea de a reveni în România. Neftchi are un sezon lipsit de succes sub conducerea sa: s-a oprit în preliminariile Conference League și continuă prestațiile slabe în prima ligă”, au notat jurnaliștii de la Sportinfo.

S-a bătut în stradă cu fosta soție

De când a divorțeze de Anamaria Prodan, nimic nu i se mai leagă lui Reghecampf din punct de vedere profesional. Cu o lună în urmă, el a făcut un pas greșit și și-a stricat grav imaginea, după ce s-a bătut în plină stradă cu fosta soție. „I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el.”, a mărturisit impresara.