Info Actual

Info Actual > Showbiz > Veste uriasa in televiziune! Simona Gherghe a facut marele anunt
Showbiz

Veste uriasa in televiziune! Simona Gherghe a facut marele anunt

Veste uriasa in televiziune! Simona Gherghe a facut marele anunt

Veste uriasa in televiziune! Simona Gherghe, fosta prezentatoare TV de la Acces Direct, a facut marele anunt. Vedeta va reveni pe micile ecrane, ba chiar a dezvaluit ce proiect vizeaza.

Fosta prezentatoare TV a recunocut ca ii este dor de micul ecran, insa pandemia de Covid-19 ii amana momentul revenirii. Aflata in autoizolare la domiciliu, vedeta a vorbit deschis despre planurile sale de viitor.

Lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor

„Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma275. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Veste uriasa in televiziune: Am de gând să mă întorc la profesia mea

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii.Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Vedeta a mai declarat ca si-ar dori ca toata lumea sa inteleaga importanta izolarii, asta daca ne dorim sa ne bucuram de viitoarele Sarbatori impreuna cu familia, asa cum obisnuiam.

„Tare mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea cât e de important să respectăm izolarea și cât de mult ne-ar putea ajuta!

Trebuie să-i protejăm pe părinții și bunicii noștri

Cu toții ne dorim să-i vedem pe cei dragi de sărbători, dar anul asta va trebui să folosim aplicațiile video. Trebuie să-i protejăm pe părinții și bunicii noștri, ca să ne putem bucura de ei și când se va sfârși pandemia.

Nu e deloc ușor să stai în casă, probabil că celor care locuiesc la bloc le e cumplit de greu, dar e un sacrificiu pe care suntem nevoiți să-l facem cu toții, ca să ne reluăm viața normală de acum o lună. Să putem trăi, din nou, fără frică!”, este apelul lansat de fosta prezentatoare TV.