Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vestea bună din showbiz! Milionarul dansator, tătic la 52 de ani!
Showbiz

Vestea bună din showbiz! Milionarul dansator, tătic la 52 de ani!

Vestea bună din showbiz! Milionarul dansator, tătic la 52 de ani!

Vestea bună din showbiz! Milionarul dansator, tătic la 52 de ani! Are un stil excentric, ce i-a devenit marcă proprie. Își trăiește viața pe care a visat-o, fără tabu-uri și false pudori. Dar acum, Gianluca Vacchi, căci despre el este vorba, se poate declara cel mai fericit bărbat din lume.

Milionarul italian, în vârstă de 52 de ani, este în culmea fericirii și a făcut anunțul neașteptat. Iubita sa, mai mică cu 27 de ani, este însărcinată și îi va dărui un băiețel.

Sharon Fonseca este o jurnalistă de 25 de ani de origine venezueleană. Sharon este model și actriță, și a devenit cunoscută datorită relației cu milionarul. Cei doi sunt împreună de trei ani, din aprilie 2017.

„Sunt foarte mândru și fericit”

Gianluca Vacchi le-a împărtășit celor 15, 2 milioane de urmăritori, pe pagina sa de Instagram, vestea cea mare.

„Mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai dăruit-o. Mulțumim pentru acest minunat cadou”, a scris Gianluca Vacchi pe pagina de Instagram, alături de prima fotografie cu iubita însărcinată, ce a strâns în timp record peste 1,5 milioane de aprecieri.

„Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu”, a mai scris el în urmă cu câteva zile.

Milionarul mai are o fată, Ginevra Mavilla, dintr-o relație anterioară, care are aproape 18 ani.