Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vestea momentului despre Viorel Lis. Medicii au făcut anunțul groaznic!
Showbiz

Vestea momentului despre Viorel Lis. Medicii au făcut anunțul groaznic!

Vestea momentului despre Viorel Lis. Medicii au făcut anunțul groaznic!

Vestea momentului despre Viorel Lis. Medicii au făcut anunțul groaznic! Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme serioase de sănătate și abia mai poate merge din cauza afecțiunii pe care o are.

Prin intermediul unei intervenții telefonice la un post de televiziune, Viorel Lis a dezvăluit că nu este într-o stare bună și se confruntă cu o semi-pareză în zona picioarelor, care îi îngreunează considerabil mersul.

„Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare.

O am pe Oana lângă mine

Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

În plus, Viorel Lis a mai spus că nu își poate face nicio intervenție chirurgicală până nu se vaccinează împotriva coronavirusului. Fostul edil al Capitalei urmează să se vaccineze la începutul lunii martie. Din păcate, nici analizele uzuale nu au ieșit bine!

Mi-e frică și mie, și Oanei, de Covid

„Am o fată care este plecată în America, un băiat care e la casa lui, deci cam pe Oana o am, singură. Oana este lângă mine din toate punctele de vedere. Când se termină pandemia, vreau să-mi fac o zi, dar cred că atunci când fac 8 ani, pardon, 80 de ani.

Am probleme, în sensul că am făcut analizele, sunt destul de urâte și am două posibilități, dar nu pot să fac nimic până când nu fac vaccinul, pentru că mi-e frică și mie, și Oanei, de Covid și vaccinul îl fac la începutul lui martie”, a continuat Viorel Lis.