Info Actual

Info Actual > Diverse > Vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Este treaz, respiră, inima îi bate”
Diverse

Vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Este treaz, respiră, inima îi bate”

Vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Este treaz, respiră, inima îi bate”

Vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Este treaz, respiră, inima îi bate”.

Erich Riederer, un reputat neurolog elvețian a declarat că Michael Schumacher se poate ridica și poate face câțiva pași mărunți. Vestea pare incredibilă, după ani și ani de prognoze rezervate în ceea ce-l privește pe pilotul de Formula 1.

Michael Schumacher este treaz, respiră, inima îi bate. Probabil că se poate așeza și poate face pași mici cu ajutor, dar nu mai mult. Cred că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face “, a declarat neurologul Erich Riederer, conform ilmesaggero.it.

Deși mulți au sperat la o recuperare, profesorul german anunță că stărilelui Schumacher de sănătate sunt ireversibile.
„Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde. Sa-l mai vedem asa cum era inainte de accident? Chiar nu cre”, a spus Riederer într-un documentar despre Schumacher realizat de TMC France.

Fostul pilot de Formula 1 a suferit un grav accident la schi, pe 29 decembrie 2013. Până pe 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. Ieșit din comă, Schumacher a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne.

Din luna septembrie a anului 2014, se află la locuinţa sa din Gland, Elveția. In prezent, Schumi este îngrijit într-o vila din Geneva, acolo unde doar persoanele cu adevărat apropiate au putut avea acces.