Lifestyle

Vești noi despre Boris Johnson. Care este starea de sănătate premierul britanic

Vești noi despre Boris Johnson. Din cauza infecției cu coronavirus, premierul britanic a fost mutat la terapie intensivă. Boris Johnson a fost depistat cu noul virus în urmă cu două săptămâni. Starea de sănătate este relativ bună, însă a avut nevoie de 4 litri de oxigen pe parcursul nopții, potrivit The Guardian.

Vești noi despre Boris Johnson. A avut nevoie de patru litri de oxigen

„Dl Johnson, în 55 de ani, nu a fost intubat, dar a avut nevoie de patru litri de oxigen la terapie intensivă”, au declarat sursele citate.

Pragul normal pentru terapie intensivă este de 15 litri, iar sursele menționate spun că Boris Johnson a fost într-o stare de sănătate mai bună decât astfel de pacienți în general.

Deșin nu a vrut să ofere informații despre starea de sănătate a premierului, secretarul Michael Gove a anunțat că primeşte cel mai bun tratament în spitalului St. Thomas.

„Premierul este internat la terapie intensivă şi primeşte cel mai bun tratament de la echipa spitalului St. Thomas. Speranţele şi rugăciunile noastre se îndreaptă către el şi familia sa”, a declarat secretarul Michael Gove la BBC Breakfast.

„Premierul îşi iubeşte ţara, este un om care mereu doreşte să fie cel mai bun, să schimbe ceva în bine. Cu toţii sperăm că se va însănătoşi cât mai curând posibil”, a mai adăugat secretarul.