Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vesti triste despre Irina Loghin! Fuego: “Pana la urma, cu totii vom pleca”
Showbiz

Vesti triste despre Irina Loghin! Fuego: “Pana la urma, cu totii vom pleca”

Vesti triste despre Irina Loghin! Fuego:

Vesti triste despre Irina Loghin. Artista a trecut prin momente dificile de Sarbatori! Iata pe cine a pierdut indragita cantareata de muzica populara!

Artista si-a pierdut cel mai drag si loial prieten. Este vorba de Tomita, un ciobanesc german inteligent, cu care cantareata se plimba seara de seara, iar lumea sustinea ca sunt de nedespartit.

229“A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”, a spus artista, potrivit  cancan.ro.

“A devenit ca un copil pentru ea”, a marturisit Fuego.

“În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, câinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, credeți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea”, a declarat Fuego, citeaza aceeasi sursa.