Info Actual

Info Actual > Showbiz > Viața Irinei Loghin. De la sărăcie lucie la succes
Showbiz

Viața Irinei Loghin. De la sărăcie lucie la succes

Viața Irinei Loghin. De la sărăcie lucie la succes

Viața Irinei Loghin. Irina Loghin, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, și-a povestit viața, în direct la TV.

Drumul către succes a fost lung și greu. În cadrul unui interviu acordat exclusiv pentru Antena Stars, Irina Loghin a vorbit despre viața grea trăită în copilăria sa, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge o personalitate.

În timp ce tatăl lor apăra țară, mama ei avea grija de toți cei cinci copii. Irina Loghin a dezvăluit că atât ea, cât și cei patru frați ai ei erau nevoiți să se descurce cu o bucată de mămăligă pe zi, din cauza condițiilor vitrige pe care le aveau.

„N-am avut nici pământ. Am fost o familie de oameni săraci. Mama făcea o mămăligă și fiind cinci copii pe atunci, o împărțeam la cinci și ne spunea că mâine până la această oră nu mai are ce să ne dea.”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Interpreta de muzică populară a mai dezvăluit că a trebuit să muncească de la vârstă extrem de fragedă pentru a-și ajuta familia, astfel că la șase ani pleca cu mama ei la pădure, la 5 dimineața, ca să strângă lemne pentru a putea face focul.

A trăit ani la rândul într-o sărăcie cumplită și cum era un lux, a fost nevoită să muncească și ea pentru a aduce alimente acasă.

„Am început sa produc ca copil de la 7 ani. Eram clasa a II-a și primeam alimente. Alimente precum margarină, ulei, zahăr, orez. De atunci mama s-a bucurat că puteam să ajut familia.”, a mai spus Irina Loghin.