Info Actual

Info Actual > Showbiz > Victor Citacu, probleme cu Poliția Română? „Scap iar de furia legii”
Showbiz

Victor Citacu, probleme cu Poliția Română? „Scap iar de furia legii”

Victor Citacu, probleme cu Poliția Română? „Scap iar de furia legii”

Victor Citacu, probleme cu Poliția Română? „Scap iar de furia legii”. De când a fost instaurată starea de urgență, Victor Ciutacu pare că este favoritul ofițerilor de poliție.

Jurnalistul susține că este oprit de multe ori, seara, când se întoarce de la emisiune, de oamenii legii. Deși Ciutacu susține că e necesară numai prezentarea legitimației de la locul de muncă, agenții îi cer întotdeaunași adeverința cu pricina.

„Găsesc adeverința salvatoare și i-o lipesc de geam”

„Evident că dau întâi de adeverința de ieșit casă pe propria răspundere după piramidoane și țigări. Mai sap. Găsesc și adeverința salvatoare. I-o lipesc de geam. Nu-l convinge nici hrtia asta. Dau geamul jos, că-l văd miop. Mă refuză speriat. Se retrage N-are voie. Cheamă un coleg. Nici ăla nu-i impresionat.

Revine campionul. Cică nu-i valabil actul. M-or fi dat afară. Dar acum un ceas eram live, iar acum stau pe telefon, în linie, să ascult zicerile Marcelului. În fine, mă încumet și-l întreb ce-l încurcă. Mă aștept să iasă la interval cu lipsa ștampilei. Mă uimește iar. Cică e de pe 23 martie. Așa, și? Păi nu e de azi.

Bre, matale vrei să-mi scot în fiecare zi act de mână că nu m-au dat afară? E de luna trecută. Lucrez de șapte ani la ei. Dar acum e stare de urgență. Și scrie la lege că trebuie să scot de la personal una pe zi?”, este o parte din povestea scrisă de Ciutacu pe blogul său.

„Merg acasă, la naiba”

„Nu, dar nu e nici o garanție că mai e valabilă. Sunt gata să-l bag în direct. Gogo al meu oscilează, din regie, între nerăbdarea de a mă băga odată-n live (să scape de stresul că n-are părerolog) și ideea ghidușă de a mă transforma în reporter la fața locului controlului de rutină, cu agentu’ subiect.

Vine iar al doilea. Iese solemn la interval. Hai, de data asta, duceți-vă. Bine, plec, dar unde scrie în lege că am nevoie de adeverință zilnică de salariat? Că am carte de muncă înscrisă la Revisal. Scap iar de furia legii. Noapte bună, servici(u) ușor.

Dar unde mergeți? Acasă, la naiba să mă ia, să-i scriu lu’ Vela ce nătărăi plini de zel și de frustrări a scos în stradă. Bine că virusul ucigaș n-are trup și identitate înregistrată. Până-i verificau toate actele, se lăsa de răutăți…”, a mai scris Victor Ciutacu.