Info Actual

Info Actual > Showbiz > Victor Ciutacu, proorocul. „Notați-vă data și autorul memorabilei proorociri”
Showbiz

Victor Ciutacu, proorocul. „Notați-vă data și autorul memorabilei proorociri”

Victor Ciutacu, proorocul. „Notați-vă data și autorul memorabilei proorociri”

Victor Ciutacu, proorocul. „Notați-vă data și autorul memorabilei proorociri”. Raed Arafat a transmis că bisericile nu se vor deschide după 15 mai. Pentru că acolo vin mulți oameni în vârstă și este periculos, în contextul pandemiei. Marea majoritate a românilor dorește ca bisericile să fie deschise.

Ei susțin că au dreptul la exprimarea și practicarea propriei religii. Românii susțin că se pot găsi modalități de păstrare a distanțării sociale și în biserici. În acest context, Victor Ciutacu a făcut o proorocire.

233„Daca e cineva care-și va face praf, dupa criza coronavirus, capitalul de imagine urcat la cer, ăla e Raed Arafat. Notați-vă data și autorul memorabilei proorociri, că-s om bătrân și nu mă arunc aiurea…”, a scris și Victor Ciutacu pe Twitter.

Atât Klaus Iohannis, Ludovic Orban, câtcât și Raed Arafat au fost acuzați că nu le permit românilor să meargă la biserică, pentru că ei au alte religii

„Bisericile nu vor putea fi deschise din 15 mai. Ştiu că pentru oamenii credincioşi e foarte important, dar nu se vor deschide în primul val. Să vedem din al doilea val şi cu ce măsuri. Dar reprezintă una dintre zonele în care merg bătrâni, persoane vulnerabile. Clar acolo va trebui să se ia unele măsuri”, a transmis Raed Arafat la Antena 3.