Info Actual

Info Actual > Showbiz > Victor Pițurcă, cel mai mândru bunic. Cu cine seamănă micuțul Noah?
Showbiz

Victor Pițurcă, cel mai mândru bunic. Cu cine seamănă micuțul Noah?

Victor Pițurcă, cel mai mândru bunic. Cu cine seamănă micuțul Noah?

Victor Pițurcă, cel mai mândru bunic. Cu cine seamănă micuțul Noah? Christina Ich a postat câteva poze cu fiul său, pe pagina sa de Instagram. Pozele au fost apreciate de mii de admiratori.

364Micuțul Noah a împlinit, deja, șapte luni de când a venit pe lume și se pare că a bucurat pe toată lumea, în special pe bunicul acestuia, Victor Pițurcă. Marea majoritate a comentarilor au remarcat asemănarea izbitoare dintre micuț și Alexandru Pițurcă. Iar Victor Pițurcă, cel mai mândru bunic, era în extaz ținându-și în brațe nepoțelul.

Cristina Ich, imagini de colecție cu fiul ei. Cu cine seamănă nepotul lui Victor Pițurcă

„Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte”

Christina Ich, cea denumită „Angelina Jolie de România” a făcut furori pe rețelele de socializare. După căsătora cu Alex Pițurcă, pe 25 octombrie 2019, vedeta l-a născut pe micuțul Noah la un spital din București.

Experiența trăită în ziua în care și-a strâns pentru prima dată fiul în brațe nu a fost una frumoasă. Despre această experință, vedeta a povestit imediat după naștere.

“E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil.

Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet.

Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”, a povestit Christina Ich.