Diverse

Victoria Beckham a întors privirile la o avanpremieră a modei pe o salină franceză

Victoria Beckham a întors privirile  la o avanpremieră a modei pe o salină franceză
dailymail.co.uk

Victoria Beckham a întors capetele într-o minirochie din dantelă neagră și tocuri la avanpremiera modei pe o salină din Franța.

Când a fost avanpremiera modei la care a participat Victoria Beckham

Victoria Beckham s-a dovedit a fi în centrul atenției, când și-a marcat sosirea la o avanpremieră a modei franceze,  în seara zilei de luni, 27 iunie 2022.

Nu este pentru prima dată când fosta Spice Girl a întors capetele în timpul unei apariții publice de mare profil, de data aceasta la prezentarea de modă a lui Simon Porte Jacquemus Le Papier, destul de cinematografic, la mică distanță de coasta Arles.

Victoria, în vârstă de 48 de ani, optând pentru un blazer șic cu umeri, cu un detaliu la un singur sân, a fost înconjurată de un anturaj restrâns de colegi, în timp ce se pregătea pentru spectacolul în aer liber, desfășurat în mod neconvențional pe o salină cu vânt în Camargue din apropiere.

Ce accesorii a purtat Victoria

Victoria Beckham  și-a adăugat look-ului o minirochie asortată din dantelă neagră, transparentă, în timp ce colanții negri și tocuri coordonate au completat ansamblul.

Într-o seară caldă din sudul Franței, Victoria și-a protejat ochii în spatele unei perechi de ochelari de soare puternic nuanțați, în timp ce se așeza pe un scaun improvizat din primul rând.

Cu toate acestea, părea a fi o garderobă nepotrivită, având în vedere locația  (un teren destul de deluros), unde modelele, pe podiumurile construite special, au creat o cale instabilă în timp ce prezentau cele mai recente creații ale designerului.

Locația “sterilă” a adăugat o dramă inevitabilă spectacolului, Jacquemus prezentând o colecție tematică de nuntă extrem de distinctă înaintea propriei nunți care va avea loc în acest an.

Ce alți invitați au mai fost prezenți la eveniment

Creatorului de modă i s-au alăturat o serie de invitați, printre care actorul francez Vincent Cassel (în vârstă de 55 de ani) și soția sa mai tânără, actrița Tina Kunakey, în vârstă de 25 de ani, potrivit dailymail.co.uk

Tina arăta senzațional în timp ce poza cu soțul ei Vincent, purtând o rochie neagră transparentă, fără spate, cu detalii decupate.

Ea a stat aproape de soțul ei actor, care a optat pentru o ținută casual, purtând o cămașă albă pe care a lăsat-o deschisă la guler și o pereche de blugi albaștri.

Vincent a fost văzut apropiindu-se de Tina în timp ce pozau pe un plat alb de sare pe un cer albastru fără nori în sudul însorit al Franței.

Rochia cu decolteu a Tinei avea detalii cu ciucuri care atârnau peste fustă.

Ea a optat pentru o paletă de machiaj de nuanțe naturale subtile pentru a-și evidenția trăsăturile frumoase ale feței.

Partenera de lungă durată a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a făcut și ea o apariție plină de farmec la eveniment, deși fără “talismanul” fotbalist portughez.

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie neagră șic care i-a îmbrățișat silueta senzațională, arătându-și piersicul în spate în timp ce a pozat lateral.

Argentiniana Georgina și-a lăsat la vedere piciorul în timp ce poza, având o despicatură în spate.

Îmbrăcămintea prezenta o serie de panglici negre care se “biciuiau” în aer în timp ce sufla briza caldă.

Ea a purtat o pereche de tocuri albe deschise și accesorizate cu un colier orbitor de argint și diamante și cercei cu pendul asortate.