Actual Diverse

Frumoasele care au sucit capul fotbaliștilor celebri

Frumoasele care au sucit capul fotbaliștilor celebri

Ei celebri, ele frumoase. Bogați, tineri, frumoși. Numai văzându-i, aspirăm și noi la această lume de vis, care pentru fotbaliști și partenerele, iubitele, soțiile lor, este o realitate.

Frumoasele care au sucit capul fotbaliștilor

Presa este mereu cu ochii pe ei. Viața fotbaliștilor în afara terenului reprezintă o curiozitate, pentru mulți. Așa că reportajul de azi este dedicat, în întregime, frumoaselor fotbaliștilor.

Victoria Beckham, soția fostului star de la Manchester United David Beckham, s-a bucurat de un mare succes alături de Spice Girls înainte de a-și întâlni soțul. Este unul dintre cele mai longevive cupluri de celebrități, mai ales din sport. Domeniul ei de suflet, din care își face banii de buzunar, este moda, de la costume de baie, până la blugi.

Coleen Rooney a lucrat ca autoare pentru cărți pentru copii și chiar a scris rubrici de modă pentru reviste de celebrități.

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez este cunoscută ca model.  Are 28 de ani, este parteneră cu o companie italiană de bikini (Yamamay). Georgiana povestește că nu a fost dintotdeauna frumoasă și de aceea a decis că acest drum este cel mai potrivit pentru ea.

Starul pop Perrie Edwards este unul dintre cântăreții din „Little Mix”. Ea are o relație de lungă durată cu Alex Oxlade-Chamberlain de la Liverpool. Grupul Little Mix a câștigat premiul Cosmopolitan Ultimate Women Award în 2013 și  Band of the Year for Glamour Awards, în 2014. Ea este în continuare pasionată de muzică.

Oriana Sabatini este partenea jucătorului de la Juventus, Paulo Dybala. Are un mare succes în Argentina, datorită carierei sale muzicale ca artist solo.

România are și ea frumuseți. Portarul celor de la FCSB, Edward Stăncioiu și soţia sa, frumoasa Bea. Soţia lui Stăncioiu este pasionată de fitness, iar din imaginile pe care le postează pe site-urile de socializare se poate observa aceasta cu ușurință.

Bianca este soţia lui Romario Benzar, cea care i-a dăruit fundaşului celor de la FCSB un băieţel, pe care l-au botezat Mario.

Ultima soție a lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, a fost numită, în anul 2010, Miss Romania și, conform informațiilor din presă, când a început să se întâlnească cu fostul „Briliant”, era logodită cu un alt fotbalist din România.

Tânăra, originară din Timișoara, a fost logodită, anterior, cu fotbalistul Laszlo Sepsi, cu care urma să se și căsătorească. Dar nu a fost să fie, și și-a găsit refugiul în brațele lui Mutu.

Alt cuplu longeviv și frumos este format din Adelina și Cristian Chivu. Ea jurnalistă, el fotbalist. I-a luat un interviu și au rămas împreună o viață. Anul acesta au împlinit 15 ani de relație. Frumoasa brunetă și jucătorul de fotbal au o legătură care se bazează pe încredere și prietenie. Au doi copii împreună. Recunoscută ca vedetă de televiziune, ea mărturisește că uneori chiar îi este dor de micul ecran, la care ar dori să revină, poate, într-o zi. Deocamdată stau tot în Italia, unde Cristi Chivu are mari succese profesionale.

Poveștile ar putea continua. Sunt multe și frumoase. Relațiile sunt de lungă sau scurtă durată, dar fiecare își caută fericirea undeva, cumva.

Foto: retesivedete & social media