Lifestyle

VIDEO emoționant! Andreea Bălan, despre divorț, copii și dragoste

VIDEO emoționant! Andreea Bălan, despre divorț, copii și dragoste

VIDEO emoționant! Andreea Bălan, despre divorț, copii și dragoste. Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului său de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect doar în cadrul unei singure emisiuni TV. Astfel, fanii ei au rămas cu unele întrebări legate de ruptura din cuplul care părea că nu se va despărți niciodată. Cântăreața nu a dat foarte multe detalii despre divorțul de soțul său. Anfdreea este de părere că trebuie „păstrată o anumită decență, pentru ca Ella și Clara să fie protejate”.

„Nu am mai avut ce să salvez”

Totuși, Andreea a mărturisit că ea și-a dorit să facă relația să meargă în continuare. Ea a mărturisit că decizia finală a fost a actorului, care nu și-a mai dorit să îi fie alături. „Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea în cel mai recent vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

„Tot ce contează este fericirea fetelor mele”

Cântăreața a mai spus că vrea să se dedice în întregime creșerii fetițelor sale. „Merg înainte și tot ceea ce contează este fericirea fetelor mele. Ella și Clărița să fie fericite, să fie sănătoase și acum, absolut tot ceea ce mă preocupă este să fie ele bine. Nu mă preocupă nimic altceva, decât să fiu o mamă full time și să am grijă de ele”. Acesta a adăugat că abia acum, în plină pandemie de coronavirus, se consideră mamă full-time: „Mă consider full-time mom acum. Nu mai există o altă activitate. Nu mai sunt concerte, nu mai sunt emisiuni. Cu toții stăm în casă. De altfel, cu toții trebuie să stați în casă și vă sfătuiesc din toată inima să stați în casă. Ca să-i puteți proteja pe cei dragi și mai ales pe copii voștri, dacă aveți.”