Info Actual

Info Actual > Showbiz > VIDEO impresionant. Partea nevăzută din Asia Express
Showbiz

VIDEO impresionant. Partea nevăzută din Asia Express

VIDEO impresionant. Partea nevăzută din Asia Express

VIDEO impresionant. Partea nevăzută din Asia Express spune totul despre amploarea emisiunii, dar și ce se află în spatele camerelor de filmat. Succesul Asiei Express constă în munca tuturor celor implicați în această emisiune, fie că sunt în fața sau în spatele camerelor de luat vederi.

„Va multumesc incă o dată pentru mesaje! Nu mai am cuvinte! Asia Express este munca unei întregi echipe, tot ceea ce se întâmplă în spate este fabulos!
Multumim Adrianei, reporterul nostru, și cameramanilor din cursă: Micuțu, Grigore și Amer care au alergat, au transpirat sau au făcut frigul alături de noi timp de 2 luni de zile! Un mare “Bravo!” Către toată echipa!”, a fost mesajul lui Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram. 

De altfel, atât Bontea cât și Răzvan Fodor au vorbit despre primejdiile, dar și despre munca enormă din spatele camerelor de luat vederi.

Întrebați dacă s-au simțit vreodată în pericol, Răzvan Fodor a răspuns imediat: „Da”.

„Da, pentru că nu te poți vaccina de boala Dengue și era plin de țânțari care o pot transmite”, a explicat el, pentru revista Unica.

Pe de altă parte, Sorin Bontea s-a temut de cu totul altceva.

„Problemele de tratează, dar n-am fi vrut să ieșim din cursă pentru că trebuia să stăm în spital. În rest, periculos mai e și stilul de a conduce acolo. Ei n-au reguli de circulație, merg pe unde vor ei”, a precizat celebrul chef.

„Trecerile de pietoni sunt făcute doar ca să fie la număr”, a completat și Răzvan Fodor.

 Iată cele mai tari momente, care surprind eforturile și munca depusă de echipa Asia Express, în realizarea emisiunii de la Antena 1.