Info Actual

Info Actual > Showbiz > VIDEO neașteptat! Mircea Badea a apelat la mască antivirus
Showbiz

VIDEO neașteptat! Mircea Badea a apelat la mască antivirus

VIDEO neașteptat! Mircea Badea a apelat la mască antivirus

VIDEO neașteptat! Mircea Badea a apelat la mască. Cunoscutul om de televiziune s-a lăsat filmat într-o postură inedită. Acesta a recunoscut că a luat masca de jucărie a fiului său, pentru a se apăra de „carcalac”. Badea a transmis un mesaj important pe pagina sa de Facebook.

“Sunt Mircea Badea și mă păzesc de carcalac cu această mască pe care am luat din revista copilului. Este singura pe care o am. Nu am măști din acelea pe care le pui pe gură și pe nas. Important este să aibă doctorii. Pentru ei facem un teledon duminică, de la ora 13.00, să strângem morman. Am aici telefon la care voi răspunde și dumneavoastră veți dona astfel încât să strângem morman. Nu aduce anul ce aduce mormanul. Vă mulțumesc”, a spus Mircea Badea.

Zeci de vedete s-au alãturat teledonului Români Împreună, organizat de Antena Group şi Fundaţia Mereu Aproape în această duminică, de la ora 13:00. Difuzat simultan pe cinci canale tv, evenimentul îşi propune sã strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală. Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bãlan, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cãtãlin Scãrlãtescu, Dani Oţil, Dan Capatos, Speak, Oase sau Florin Ristei sunt doar câteva dintre zecile de vedete care vor răspunde apelurilor românilor de pretutindeni şi vor strânge fonduri chiar de la ele de acasă.

Mihai Gâdea va fi legãtura cu “eroii în alb”

Români din ţarã şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3. În cadrul teledonului Români Împreunã Alessandra Stoicescu va gestiona donaţiile din zona de business, Mihai Gâdea va fi legãtura cu “eroii în alb”, medicii care zi de zi luptã cu virusul care a dat întreaga omenire peste cap, Mihai Morar va aduce în faţa telespectatorilor poveştile emoţionante ale românilor de pretutindeni care s-au luptat cu Covid-19, iar Dan Negru va fi în legãturã permanent cu vedetele care vor prelua apeluri în cadrul teledonului.

Pentru a putea ajuta cât mai multe spitale, românii pot dona Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau prin SMS de 2 Euro la numărul 8848.