Info Actual

Info Actual > Showbiz > Video-ul viral al momentului! Dan Barna face playback cu tastatura
Showbiz

Video-ul viral al momentului! Dan Barna face playback cu tastatura

Video-ul viral al momentului! Dan Barna face playback cu tastatura

Video-ul viral al momentului! Dan Barna face playback cu tastatura. Președintele USR a devenit viral pe Facebook, după ce s-a filmat cum lucrează la laptop. Toate bune și frumoase, dar Barna folosește laptopul fără să atingă tastele.

279Dan Barna s-a filmat în timp le vorbeşte românilor şi lucrează la calculator. Privirea îi este concentrată, mina îi este serioasă. Doar că, la o privire mai atentă, se poate observa că președintele USR „face playback” cu tastele. Ceea ce, în sine, e o premiere.

Videoul a devenit viral pe Facebook, iar glumele au început să curgă din abundență.

„Un pic de haz în vremuri de necaz”

„S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

Dacă renunțăm la capacitatea de umor și autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situații. Cu atât mai mult când le provoc“ a scris chiar Dan Barn pe pagina sa de Facebook.