Lifestyle

Vin dezvăluiri explozive de la Prințul Harry. Oprah: Spuneți lucruri şocante AICI!

Vin dezvăluiri explozive de la Prințul Harry. Oprah: Spuneți lucruri şocante AICI!

Vin dezvăluiri explozive de la Prințul Harry. CBS a lansat două scurte clipuri din interviul lui Winfrey cu Meghan și Harry, în care vorbesc despre prințesa Diana.

Ducele de Sussex, care a șocat Marea Britanie atunci când el și soția sa, Meghan, au renunțat la îndatoririle regale, i-a spus prezentatoarei TV american Oprah Winfrey că își face griji că istoria se repetă.

CBS a lansat două clipuri scurte din interviul cuplului Winfrey, care urmează să fie difuzat pe 7 martie. Este primul interviu TV pe care l-au acordat de când s-au mutat în California anul trecut.

Istoria care se repetă

„Cea mai mare preocupare a mea a fost istoria care se repetă”, a spus Harry, aparent referindu-se la mama sa, Diana, care a murit la 36 de ani într-un accident de mașină în Paris în timp ce era urmărită de paparazzi.

În clipurile apărute, Harry, în vârstă de 36 de ani, era așezat lângă Meghan, în vârstă de 39 de ani, și o ținea de mână. Cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil.

„Sunt foarte ușurat și fericit că o vorbesc cu soția mea lângă mine”, a spus Harry. „Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea [Diana], trecând singură acest proces în urmă cu toți acei ani în urmă.

Vin dezvăluiri explozive de la Prințul Harry. Oprah: Spuneți lucruri şocante AICI!

„A fost incredibil de greu pentru noi doi, dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt.”

Vin dezvăluiri explozive de la Prințul Harry. În clipuri, Oprah Winfrey a spus că niciun subiect nu este în afara limitelor și la un moment dat spune cuplului „ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”, inclusiv că situația lor a fost „aproape de neviețuit”.

Înainte de a se muta în California, cuplul se plânsese de tratamentul tabloidelor britanice față de Meghan – al cărui tată este alb și mama este afro-americană – dintre care au spus că s-au ridicat la intimidare sau rasism.

Luna aceasta Palatul Buckingham a anunțat că cuplul nu se va întoarce la viața lor ca membri lucrători ai familiei regale.

„Nu voi pleca niciodată. Voi contribui mereu. ”

Într-un interviu acordat lui James Corden pentru programul american The Late Late Show săptămâna trecută, Harry a spus că se gândește la intruziunile mass-media în viața familiei sale mult mai mult decât la miniseria The Crown, care era „evident ficțiune”.

El a spus că presa britanică a creat un „mediu dificil” care îi distrugea sănătatea mintală, dar a insistat că „nu s-a îndepărtat” de familia regală. „A fost un pas înapoi, mai degrabă decât un pas în jos.”

El a spus: „Așa că am făcut ceea ce orice soț, ce ar face orice tată. Este ca: „Trebuie să-mi scot familia de aici.” Dar nu ne-am îndepărtat niciodată ”. El a adăugat: „Nu voi pleca niciodată. Voi contribui mereu. ”