Lifestyle

Vindecare pentru o zodie. Astrolog: Lucrurile acestea sunt bune!

Vindecare pentru o zodie. Astrolog: Lucrurile acestea sunt bune!

Vindecare pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, are vești îmbucurătoare pentru o zodie. Nativii o să privească diferit lucrurile care li se întâmplă!

„Jupiter iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Vindecare! O să vedeți cu alți ochi situațiile în care vă aflați, că munciți mult și nu luați banii pe care îi meritați, că prietenii știu doar să se plângă la voi. Ce o să faceți? O să ziceți că îi salvați voi pe alții, însă până nu vă salvați pe voi nu o să puteți să ajutați pe nimeni. Aveți în Casa 7 Venus și Marte. Vă doriți conexiune. Dacă sunteți într-o relație, lucrurile acestea sunt bune. Vă pot ajuta să vedeți alte fețe ale partenerului. Însă pentru cei singuri dorința de a fi într-o relație va fi mai mare și pot căuta persoane nepotrivite, deși la început totul e roz. După câteva luni, apar bubele.

Vindecare pentru o zodie. Deci, vindecare în această perioadă, relații sănătoase! S-ar putea să vi se propună ceva la locul de muncă. Relația cu colegii nu este pe placul vostru”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR NU ESTE DECÂT UN MIT!

Compatibilitatea zodiilor nu este decât un mit! Cel puțin așa cum a fost ea cunoscută până acum. Orice zodie poate fi compatibilă cu orice zodie. M-am decis să fac o emisiune despre acest subiect pentru că sunt mulți oameni care îi judecă pe ceilalți doar prin prisma zodiei. Ori zodia poate fi ca o etichetă în plus la cealaltă persoană, care ne ajută să îi cunoaștem mai bine personalitatea”, a spus Daniela Simulescu.

„Compatibilitatea astrologică depinde de foarte mulți factori”, a precizat astrologul DCNews, anunțând totodată că aceasta este prima emisiune de acest gen, în curând vor urma și alte