Lifestyle

Viorel Cataramă „a șters pe jos” cu Rareș Bogdan. „Cum poate deveni un om inteligent atât de obedient?”

Viorel Cataramă „a șters pe jos” cu Rareș Bogdan. „Cum poate deveni un om inteligent atât de obedient?”

Viorel Cataramă „a șters pe jos” cu Rareș Bogdan. „Cum poate deveni un om inteligent atât de obedient?” Președintele DL a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost dojenit de Cozmin Gușă.

Viorel Cataramă a povestit că dojana a venit în urma participării la o emisiune la România TV. Omul de afaceri a mai spus că nu poate înțelege cum de s-a schimbat Rareș Bogdan atât de mult.

„Ieri, spre miez de noapte, m-a sunat Cozmin Gusa. Pentru a ma dojeni ca „am sters pe jos cu Rares Bogdan la emisiunea lui Victor Ciutacu„. Este adevarat, ma leaga o amicitie de 25 de ani cu Rares si, din acest punct de vedere, am un sentiment de regret pentru ce am facut!

Dar totusi, nu pot intelege cum un om inteligent, poate deveni peste noapte atat de obedient, sustinind neconditionat toate actiunile si deciziile unei persoane (presedintele Klaus Iohannis), care au dus la suspendarea libertatilor si falimentul economic al Romaniei, cu incalcarea brutala a Constitutiei. Chiar atat de mult sa conteze interesele personale?

Nu voi obosi in a repeta ca, desi virusul exista, masurile adoptate au fost si sunt disproportionale in raport cu pericolul anuntat, cauzand suferinte inutile pentru milioane de romani (somaj, saracie, foamete, afectiuni mintale, lipsa acces la sanatate…).

Frica ucide, nu virusul. Sa nu ne fie frica!”, e de părere Viorel Cataramă.