Info Actual

Info Actual > Politică > Viorel Cataramă, pariu cu coronavirusul. „Falimentarea României trebuie sancționată”
Politică

Viorel Cataramă, pariu cu coronavirusul. „Falimentarea României trebuie sancționată”

Viorel Cataramă, pariu cu coronavirusul. „Falimentarea României trebuie sancționată”. Viorel Cataramă, președinte Partidul Dreapta Liberală, a decis să se autoinfecteze cu coronavirus. Intenția sa este aceea de a demonstra inutilitatea măsurilor de protejare a populației, în întregul ei.

„Nu neg existenta COVID-19. Spun numai ca persoanele vulnerabile trebuie protejate”, susține președintele DL într-o postare pe pagina sa de Facebook. Reamintim că, tocmai din cauza acestei decizii, soția sa, doctorul Adina Alberts, a decis să se separe de el. Aceasta și-a luat fetița și a plecat de acasă.

Viorel Cataramă, singur. Soția, Adina Alberts, a luat fetița și au ...

„Am acceptat prea ușor pierderea drepturilor noastre fundamentale”

„Intentionez sa ma infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

1.Injectati cu frica, am acceptat mult prea usor atat pierderea drepturilor noastre fundamentale, cat si prabusirea economiei romanesti. Experimentul functioneaza. Pe viitor nu va mai fi nicio problema sa ne pierdem libertatile atat de greu castigate!

2. Metoda imunizarii de grup, pe care am sustinut-o inca de la inceput, are aceleasi rezultate (vezi Suedia, Olanda…). Dar nu a falimentat tara si nici nu anuleaza drepturile si libertatile fundamentale (vezi si declaratiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea starii de urgenta, Coronavirus va continua sa existe, insa vaccin nu. Vom fi in aceeasi situatie ca la inceput. Cu totii ne vom infecta, se va demonstra ca sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legatura cu ”grija” pentru populatie!

4. Falimentarea Romaniei si anularea drepturilor si libertatilor oamenilor fara o cauza obiectiva, trebuie sanctionata, intr-un fel sau altul.

Nota: nu neg existenta COVID-19. Spun numai ca persoanele vulnerabile trebuie protejate. Restul populatiei trebuie sa beneficieze de sfaturi competente, dar sa aiba deplina putere de decizie a propriilor actiuni”, a fost mesajul lui Viorel Cataramă.

„M-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă”

Viorel Cataramă nu a renunțat la pariu. Președintele DL a mers în comuna Bărbulești, Ialomița, unde 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus. Acesta a scris pe Facebook că nu îi este teamă și că, după vizita la Bărbulești, a intrat în izolare la domiciliu.

„Am fost in localitatea Barbulesti din judetul Ialomita, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am imbratisat cu mai multi cetateni de etnie roma, am socializat, dupa care m-am izolat acasa.
Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare. Iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!”, a spus acesta.