Info Actual > Showbiz > Viorica de la Clejani, în doliu. O boală cruntă i-a ucis cea mai dragă persoană
Showbiz

Viorica de la Clejani, în doliu. O boală cruntă i-a ucis cea mai dragă persoană

Viorica de la Clejani, în doliu. O boală cruntă i-a ucis cea mai dragă persoană

Viorica de la Clejani trece prin clipe greu de imaginat, după ce tatăl său a fost ucis de o boală incurabilă.

La o lună de la evenimentul tragic, Viorica de la Clejani încă nu și-a revenit la viața normală și suferința o apasă din ce în ce mai tare, motiv pentru care nu a găsit o soluție optimistă care să îi înlăture durerea.

Tatăl cântăreței a fost răpus de cancer. Abia acum, soțul vedetei a făcut publică cauza decesului. Tatăl Vioricăi a fost internat, deoarece figura în grupul persoanelor bolnave de cancer. Din păcate, medicii au încercat să îi salveze viața, dar pentru că se afla într-o fază mai avansată a boalii, trupul său a cedat după o luptă lungă și grea.

„Am avut o perioadă destul de grea, am pierdut cel mai important om din viața mea. În urmă cu un an am mai pierdut încă două rude de boala asta grea, numită cancer. Abia acum înțeleg că tata nu mai e”, a spus Viorica de la Clejani, printre lacrimi.

Ioniță a dezvăluit că a încercat să își salveze socrul, însă a fost prea târziu.

„Eu am fost cu el la oncologie, iar medicii de acolo mi-au spus atunci că nu mai este nimic de făcut, pentru că era în ultima fază. A fost un om bun, un om vesel”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit vorbestelumea.protv.ro.