Info Actual

Info Actual > Showbiz > Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă grea, trebui reparat „gardul din gură”
Showbiz

Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă grea, trebui reparat „gardul din gură”

Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă grea, trebui reparat „gardul din gură”

Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă grea, problemele în viața Clejanilor par să nu se mai oprească. Se țin lanț.  De parcă nu a fost de ajuns scandalul iscat de Margherita.

Invitată în platoul emisiunii „Acces de Weekend”, solista a mărturisit ce a pățit, starea ei de sănătate s-a depreciat și a creat mari probleme. Viorica de la Clejani e slăbită vizibil și, așa cum a declarat, nu de la cură drastică de slăbire. Prezentă în emisiune alături de soțul ei, Ionică,  a povestit despre noile producții muzicale, dar și despre problemele de sănătate avute în ultima perioadă.

Probleme de sănătate pentru Viorica de la Clejani

Solista a dezvăluit că a avut o intervenție chirurgicală la ochi, după ce medicii i-au pus diagnosticul de cataractă. Operația nu a fost una complicată sau cu riscuri, dar i-a creat destule neplăceri.

„Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate”, a dezvăluit Viorica din Clejani.

Viorica are probleme cu dantura

În afară de problemele cu ochii Viorica de la Clejani a recunoscut că va trebui să scoată mulți bani din buzunar și pentru alte probleme. I s-a distrus dantura, iar acum trebuie să și-o repare.„Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv”, a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Discuții în familia Clejanilor din cauza Margheritei

Fiica, Margherita, care a fost dovedită că se droghează, a reușit să provoace mari turbulențe în familia Clejanilor.  Ea a fost prinsă sub influența substanțelor halucinogene și riscă chiar și închisoarea, având deschise mai multe dosare penale. Scandalul a degenerat după ce s-a aflat că și fratele ei a avut de-a face cu drogurile.

Deși susținea că e „curată”, a urmat un episod violent în care Margherita a agresat angajatele unei agenții imobiliare. Tânăra ar fi avut câteva cuvinte dure și la adresa jurnaliștilor și s-a lăudat că ar lucra în poliție. În acest caz, are un al treilea dosar de cercetare penală, în mai puțin de două luni.