Social

Virusul a instalat panică printre români! Numărul deceselor a crescut

Virusul a instalat panică printre români! Bilanțul morților din cauza noului coronavirus este îngrijorător. S-au înregistrat șapte decese.

În jurul orei 18.00, Ministerul Sănătății a transmis, printr-un comunicat de presă, confirmarea celui de-al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, iar în urmă cu puțin timp numărul deceselor a urcat la șapte.

„A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus”.

În urmă cu câteva momente, numărul deceselor a urcat la șapte. Este vorba de un pacient, în vârstă de 65 de ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020.

Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș unde a decedat.