Diverse

Vladimir Putin are pretenții neobișnuite când e vorba de haine. Croitorul care-i face costumele l-a îmbrăcat și pe James Bond

Vladimir Putin are pretenții neobișnuite când e vorba de haine. Croitorul care-i face costumele l-a îmbrăcat și pe James Bond

Vladimir Putin nu se uită la bani când vine vorba de imaginea sa, liderul de la Kremlin având grijă ori de câte ori iese în public să arate impecabil. Iată ce a purtat la sărbătorirea anexării celor patru regiuni ucrainiene.

În timp ce mobilizează rușii și îi trimite să lupte în Ucraina pentru Rusia mamă, Vladimir Putin se ocupă să arate ca în revistele de ultimă modă. Potrivit publicației ucrainiene Obozrevatel, la sărbătorirea anexării celor patru regiuni ucrainiene, președintele Rusiei a purtat o jachetă de marcă, al cărei preț se ridică 435.000 de ruble, adică puțin peste 7500 de dolari.

Jachete de marcă

După cum se precizează pe site-ul Centrului Rus de Comerț și Industrie, președintele haina neagră pentru care a optat Putin aparține celebrului brand italian Brion și face parte din ultima colecție toamnă-iarnă. Jacheta care-i venea ca turnată este realizată din gabardină densă, rezistentă la deteriorare și este prevăzută cu două buzunare laterale.

Jachetă de puf de peste un milion de ruble

Specialiștii sunt de părere că această casă de modă ar fi una dintre mărcile preferate ale lui Putin. Pe de altă parte, publicația Obozrevatel susține că liderul de la Kremlin nu suportă ideea ca cineva să știe cât costă hainele pe care le îmbracă, așa că stilistul prezidențial are grijă mereu să scoată orice etichetă.

Tot în acest an, în luna martie, Putin a mai șocat asistența cu o altă haină. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unui concert dedicat ocupării temporare a peninsulei Crimeea pe stadionul Luzhniki, când acesta a purtat o jachetă de puf de la casa de modă italiană Loro Piana. Prețul acesteia, spun specialiștii s-ar ridicat la 1.445.000 de ruble, adică aproximativ 15.000 de dolari, adică de 31 de ori mai mult decât încasează un rus pe lună.

Cât costă costumele îmbrăcate de Putin

Cât privește vestitele costume negre, potrivit Russia Beyond, citat de The Mirror, prețul unui astfel de obiect de îmbrăcăminte ar porni de la 4.800 de euro. Costumele sunt croite la comandă, iar bradul preferat se spune că este Brioni, iar croitorul fantastic care-i satisface gusturile a devenit renumit după ce l-a îmbrăcat pe celebrul James Bond.

La capitolul pantofi, îi preferă pe cei de la Salvatore Ferragamo sau John Lobb. Pasionat de modă, Putin și-ar fi deschis în decembrie anul trecut la Moscova, primul magazin al companiei vestimentare care-i în poartă numele. Prima colecție expusă aparține în mare parte bărbaților și conține haine business, casual și sport.

Sursă foto: protv