Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vlăduța Lupău și-a anulat nunta! „În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”
Showbiz

Vlăduța Lupău și-a anulat nunta! „În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”

Vlăduța Lupău și-a anulat nunta! „În rochie albă de mireasă... așa trebuia sa fie ziua de azi

Vlăduța Lupău și-a anulat nunta! „În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”. Vlăduța Lupău  și soțul ei, fotbalistul Adrian Rus, și-au anulat nunta stabilită pentru data de 30 aprilie.

Originară din Marmureș, interpreta de muzică populară, în vârstă de 29 de ani, s-a măritat în noiembrie anul trecut. Însă doar în fața ofițerului stării civile.

Soțul ei este fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus, în vârstă de 26 de ani. Nași au fost solista Olguța Berbec și Remus Novac. Petrecerea a fost una pe cinste. Cei doi tineri căsătoriți au crezut că nunta va fi una de vis.

Dar, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nunta a fost stabilită pentru data de 30 aprilie 2020. Din păcate, însă, pandemia de coronavirus a anulat tot. Vlăduța Lupău nu s-a lăsat pradă deznădejdii. Privește cu optmism spre viitor. Recent, ea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Adrian Rus.

Vlăduța Lupău: „#StămAcasă, nu ne mai căsătorim”

Cei doi fac haz de necaz și ironizează #StămAcasă. Ei spun că nu se mai căsătoresc, cum a fost plănuit. Dar că se iubesc, în continuare.

„Ce credeți că facem aici? #StămAcasă, ne iubim și… NU ne mai căsătorim. Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020.
Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans. Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța si Adi ❤️”, a fost mesajul Vlăduței Lupău.

Fix în ziua de 30 aprilie 2020, solista de muzică populară a primit un buchet uriaș de lalele multicolore din partea soțului. Buchetul a fost însoțit de o felicitare, cu mesajul „Nu s-a anulat, doar s-a amânat. Te iubesc”.

„În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”, a scris ea, cu regret, fanilor săi, pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară și petrecere din România. Este urmarita de sute de mii de persoane pe rețelele de sociazalizare. Melodiile sale stau săptămâni bune în topuri, cu milioane de vizionari pe Youtube.