Info Actual

Info Actual > Diverse > Vocea care a uimit România. Gestul uimitor făcut de Gigi Becali
Diverse

Vocea care a uimit România. Gestul uimitor făcut de Gigi Becali

Vocea care a uimit România. Gestul uimitor făcut de Gigi Becali

Vocea care a uimit România. România se află în plină epidemie de Coronavirus.  În acest context, Gigi  Becali a făcut un gest care a stârnit controverse și comentarii în rândul românilor. Conform cancan.ro, patronul echipei FCSB a făcut un lucru incredibil în teribila luptă contra virusului COVID–19.

Conform sursei citate, „multimilionarul și-a mobilizat armata de la Palat în teribila luptă contra virusului Covid-19 şi a cumpărat un camion de produse pe care le-a donat la Matei Balș”.

Cum s-a ajuns la această rezolvare inedită? Becali a primit o listă cu produse pe care spitalul nu le deținea şi de care avea mare nevoie din partea Institutului Național de Boli Infecțioase.

Vocea care a uimit România. Becali: „Mi s-a solicitat ajutorul…”

„Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul.

Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu Coranavirusul.

Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat patronul FCSB pentru sursa citată.

Chiar dacă România a intrat în stare de urgență, patronul FCSB-ului a avut un mesaj și pentru bolnavii de cancer.

Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând

„Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a mai declarat celebrul om de afaceri.