Lifestyle

Vrabia mălai visează! Cum ar arăta Mihai Trăistariu ca femeie?

Vrabia mălai visează! Cum ar arăta Mihai Trăistariu ca femeie?

Vrabia mălai visează! Cum ar arăta Mihai Trăistariu ca femeie?

Pare timid și reținut, dar Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii căruia îi place să șocheze, într-un fel sau altul. Dacă nu șochează cu trilurile a la Mariah Carey, o face cu diverse povești, care mai de care mai trăznite.

Mihai Traistariu 2

Lui Trăistariu îi place să șocheze și prin felul în care arată. S-a pozat, de exemplu, în chiloți, fără chiloți, la bustul gol. S-a pozat lângă mai multe femei, lăsând impresia că a participat la sex în grup, sau s-a pozat lângă bărbați, lăsând impresia că ar fi gay.

Cântărețul a înțeles că, atâta timp cât lumea vorbește despre tine, fie de bine, fie de rău, contezi în showbiz. Ultima trăznaie e tot un fel de motiv ca lumea să vorbească despre el.

Mihai Traistariu 3

Artistul a postat, pe pagina sa de Instagram, o imagine lucrată într-un program de editare a pozelor. Este vorba de o imagine a sa  în care este transformat în femeie și alături a scris mesajul, „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine” , dorind probabil să-și păcălească fanii.

Se poate observa însă, cu ușurință, că în spate, în oglindă, se reflectă realitatea sau… poate chiar și-a dorit să lase la vedere acest detaliu. Cert este că unii s-au amuzat, în timp ce alții au fost mai răutăcioși și ironici și i-au sugerat că ar trebui să facă schimbarea și în realitate că arată mai bine ca… femeie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *