Info Actual > Economic > Vrei să faci milioane de euro? 5 idei gata de pus în practică, date de experții români
Economic

Vrei să faci milioane de euro? 5 idei gata de pus în practică, date de experții români

Vrei să faci milioane de euro? 5 idei gata de pus în practică, date de experții români

Mulți afaceriști români se plâng că pandemia de coronavirus le-a adus falimentul, însă unii au dat lovitura cu cele mai bizare afaceri. Experții din România au făcut un top cu cele mai profitabile afaceri la îndemâna oricui. Ai nevoie de curaj.

Potrivit Oficiului Registrului Comerţului, cele mai întâlnite afaceri din România, sunt cele din domeniul comerțului, agriculturii și al întreținerii autoturismelor. Însă există şi unii antreprenori care vor să evite concurenţa nedorită şi îşi pun bazele unor afaceri cu totul bizare, relatează avocatnet.ro.

1. Întreținerea și repararea navelor spațiale

Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale, mai exact. Persoanele care vor să dezvolte o asemenea afacere pot primi până la 200.000 de euro pentru construirea unui atelier.

2. Transport spațial de mărfuri și persoane
Rămânem în zona cosmică. S-au înființat transporturile spaţiale. Şi această afacere beneficiază de fonduri nerambursabile.

3. Servicii de spiritism
Bizară, legală şi totodată des întâlnită în România. Activitățile de spiritism și astrologie pot fi înregistrate la „Alte activități de servicii n.c.a.”

4. Creșterea cămilelor și a lamelor
Fermierii români sunt celebrii pentru creşterea de porci sau ovine, însă cei care vor să se reprofileze, îşi pot îndrepta atenţia către cămile.

5. Capturarea morselor și focilor
Din punct de vedere legal, în România este permis oricui să captureze pe uscat mamifere marine, morse și foci în special. Însă doar pe uscat.

„Curiozitățile” legislative din România sunt, după cum știm, multe. Le puteți descoperi pe site-ul Avocatnet.ro.