Lifestyle

Vremea rămâne instabilă. ANM: „Diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta”

Prognoza meteo ANM
sursa foto: arhiva companiei

Conform prognozei meteorologice transmise de către Florinela Georgescu, director în cadrul  ANM, se anticipatează vreme schimbătoare și instabilă până la sfârșitul lunii martie.

,,Ne așteptăm, pe parcursul nopții care urmează și mâine, în prima parte a zilei, să mai fie precipitații mixte, în Moldova, în partea de est a Transilvaniei, în zonele montane, în special în cele înalte, să mai ningă în Carpații Orientali și Meridionali” a zis Florinela Georgescu, director în cadrul ANM.

În sudul Moldovei, Dobrogea și Muntenia, se prognozează ploi scurte și ușoare, localizate. Precipitațiile se pot transforma în ninsoare în unele zone. Pe parcursul zilei de vineri și în continuare, se așteaptă o creștere a temperaturilor. Probabilitatea de ploi va scădea. Astfel, se preconizează condiții meteorologice plăcute pentru finalul săptămânii – vineri, sâmbătă și duminică.

Joi, temperaturile maxime vor atinge aproximativ 15-16 grade Celsius. În zilele următoare, temperaturile se vor situa, în general, între 10 și 19 grade Celsius. Astfel, se prevede că vremea va reveni la valorile normale pentru această perioadă din punct de vedere termic, iar chiar vor fi înregistrate temperaturi ușor peste medie, conform antena3.ro.