Info Actual

Info Actual > Showbiz > VULPIȚA, coborâtă cu picioarele pe pământ de MIRELA VAIDA
Showbiz

VULPIȚA, coborâtă cu picioarele pe pământ de MIRELA VAIDA

VULPIȚA, coborâtă cu picioarele pe pământ de MIRELA VAIDA

VULPIȚA, coborâtă cu picioarele pe pământ de MIRELA VAIDA! Moderatoarea emisiunii Acces Direct, este cea care a făcut-o celebră pe Vulpița de la Blăgești.

31De când a apărut pe sticlă, Vulpița, soția lui Viorel, este de părere că i se cuvine cam tot ceea ce i se întâmplă. Mândră tare de faptul că a devenit vedetă la televizor și o recunoaște lumea pe stradă, dar mândră și datorită faptului că s-a lansat în muzică, a ajuns chiar și pe locul 1 în trending, are o colecție de tricouri lansată și haine frumoase + machiaj profesional la pachet în fiecare zi, Vulpița a urcat parcă pe un piedestal de pe care nu vrea să mai coboare.

Cu toate acestea, atunci când simte că Vulpița exagerează prin comportament, Mirela Vaida are grijă să o coboare pe aceasta cu picioarele înapoi pe pământ. În direct, Mirela Vaida a umilit-o discret pe proaspăta vedetă, subliniind marea transformare de care a beneficiat femeia din Blăgești de la debutul ei pe sticlă și până în prezent.

„Ați văzut ce face machiajul din om? Cât te schimbă un machiaj? Ați văzut cum arată Vulpița machiată? Poți să spui că e o femeie urâtă? Niciodată! Dar când ați văzut-o la Blăgești, cu căciula aia roșie de lână, cu un trandafir? Cum era?”, au fost vorbele prezentatoarei, la adresa Vulpiței.

Vulpița, a oferit un răspuns modest, fără să-și dea seama de ironia Mirelei Vaida:

„E căciula soacrei mele. Mi-a dat-o și o păstrez. Îmi poartă noroc” a spus aceasta, la Acces Direct.