Info Actual

Info Actual > Showbiz > Zi neagra pentru Enrique Iglesias! Virusul l-a ucis la 83 de ani
Showbiz

Zi neagra pentru Enrique Iglesias! Virusul l-a ucis la 83 de ani

Zi neagra pentru Enrique Iglesias! Virusul l-a ucis la 83 de ani

Zi neagra pentru Enrique Iglesias. Indragitul artist trece prin momente cumplite dupa ce temutul virus i-a ucis una dintre cele mai importante persoane din viata sa.

Carlos Falco, tatăl vitreg al lui Enrique şi al surorii sale, Tamara Falco, a murit din cauza virusului chinezesc la vârsta de 83 de ani. La câteva zile de la deces, fiul său, celebrul Enrique Iglesias, a făcut publică cauza deceseului, scrie us.hola.com.

Carlos fusese internat săptămâna trecută, deoarece figura în grupul persoanelor cu risc ridicat, din cauza vârstei. Din păcate, el a pierdut bătălia cu virusul mortal.

„Trecem printr-o perioadă extrem de grea, iar această pandemie ne-a atins pe toți într-un fel sau altul”, a declarat Julio Iglesias.

Artistul a continuat postarea emoționantă îndemnându-i pe oameni să stea acasă și să ia lucrurile foarte în serios, deoarece situația este critică în toată lumea.

Zi neagra pentru Enrigue Iglesias: Să avem grijă de noi și de cei pe care îi iubim

„Haideți să stăm toți acasă și să avem grijă de noi și de cei pe care îi iubim. Vă transmit multă iubire și putere”, a spus indragitul artist.