Info Actual > Showbiz > Ziua și scandalul la Survivor! Ghiță atac la Elena „Taci, nu te mai suport!”
Showbiz

Ziua și scandalul la Survivor! Ghiță atac la Elena „Taci, nu te mai suport!”

Ziua și scandalul la Survivor! Ghiță atac la Elena „Taci, nu te mai suport!”

Ziua și scandalul la Survivor! Ghiță atac la Elena „Taci, nu te mai suport!” În ciuda faptului că „Faimonștrii”, așa cum își mai spusn Faimoșii, au câștigat trei din cele patru probe ale săptămânii, inclusiv jocurile de eliminare, certurile izbucnesc din orice. Iar protagoniști… ca, de fiecare dată, Elena Ionescu și Ghiță Balmuș!

Cei doi s-au contrat, de data aceasta, de la o banală discuție despre mâncare. Ghiță i-a reproșat Elenei că a pus prea multă apă în mâncare. Cântăreața s-a simțit atacată, din nou și a început să se contreze cu acesta.

Dintr-o discuție comună, discuțiile au devenit din ce în ce mai dure și mai jignitoare și niciun dintre cei doi nu a vrut să lase garda jos. În ciuda intervențiilor celorlalți, de aplanare a conflictului, Elena și Ghiță s-au jignit întruna și nu s-au potolit minute bune. „Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în…pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, a țipat faimosul.

Elena i-a replicat lui Giță că se comportă ca un copil, iar acesta a jignit-o de-a dreptul. „Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”, a țipat Ghiță la colega sa de la Survivor.