Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Zodia care are oportunități mari! Astrolog, sfat CRUCIAL: Recomandarea este să…
Ezoteric

Zodia care are oportunități mari! Astrolog, sfat CRUCIAL: Recomandarea este să…

Zodia care are oportunități mari! Astrologul DCnews, Daniela Simulescu, vine cu sfaturi importante pentru o zodie. Venus face careu cu Neptun în Casa 3, a comunicării, iar astrologul le recomandă nativilor din zodia Berbec să nu se grăbească.

„Vreau să știi următorul aspect: dacă în perioada următoare ți se fac propuneri, apar oportunități în zona profesională, afli de niște schimbări, te-aș ruga să nu te grăbești. Vrei să sari repede, însă recomandarea este să aștepți.

288Primești propunerea, oportunitatea, răspunzi că ești interesat, dar nu te arunci. După, va dura puțin până primești următorul răspuns. Nici atunci nu te arunca. Este o perioadă bună pentru negociere. În plan profesional, mai bine înveți să negociezi”, spune astrologul.

Zodia care are oportunități mari! Grijă la mesaje, la notificări, la tot ce se poate întâmpla

„Nu uita că Venus face careu cu Neptun în Casa 3, a comunicării. Poate apărea o persoană din trecutul amoros. Grijă la mesaje, la notificări, la tot ce se poate întâmpla într-un sens neplăcut, astfel încât să afle și persoana de lângă tine. Deci puțină grijă acolo”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru Berbec și cei cu ascendent în această zodie.