Info Actual > Ezoteric > Zodia care scapă de GHINION. Astrolog: Chiar de astăzi ar trebui să vă gândiți ce ați putea să faceți
Ezoteric

Zodia care scapă de GHINION. Astrolog: Chiar de astăzi ar trebui să vă gândiți ce ați putea să faceți

Zodia care scapă de GHINION. Astrolog: Chiar de astăzi ar trebui să vă gândiți ce ați putea să faceți

Zodia care scapă de GHINION. Dacă până astăzi aveați senzația că astrele nu sunt de partea voastră, primiți o veste grozavă! Daniela Simulescu spune că ar fi cazul să deveniți optimiști.

”Venus se pregătește să intre în semnul vostru. O să urmeze o perioadă pentru voi în care ar trebui să fiți mai atenți la zona relațională. Cei singuri- și din cauza lui Marte în casa a douăsprezecea- veți avea senzația că sunteți ghinioniști, că nu vă iubește nimeni, dar, pentru că Venus intră în semnul vostru zodiacal mâine, începând chiar de astăzi ar trebui să vă gândiți ce ați putea să faceți și voi, nu doar să așteptați de la sfântul Univers, sfântul cer.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară.

”Pentru cei care sunt deja într-o relație, Venus va face opoziție cu Jupiter, iar asta o să vă priască enorm, pentru că vă ajută să mai împăcați spiritele” a mai spus astrologul.

Momentul adevărului, cu Venus în Fecioară

”Venus intră în semnul vostru, iar Soarele în casa a XII-a. Vă atrag atenția la problemele de sănătate, cele pe care le știți, dar și cele pe care le ignorați, v-aș mai atrage atenția la conflictele cu colegii, dar și la volumul de muncă pe care-l duceți în spate. S-ar putea să fie niște momente în care vă veți întreba dacă le puteți face pe toate. E un moment al adevărului, pentru că Vărsătorul vorbește de un adevăr gol-goluț, și veți recunoaște că nu le puteți face voi pe toate, nu acum. Datorită faptului că Venus intră în semnul vostru, vă simțiți atrăgători, vă place de voi și carisma asta s-ar putea să atragă admiratori sau susținători. Venus în casa întâi vă face generoși, încrezători și oamenii iubesc asemenea persoane. Totuși, grijă la sănătate, însă nu vorbesc despre lucruri grave, care să inducă panica.” a mai spus astrologul DCNews pentru nativii zodiei Fecioară sau cu ascendent în Fecioară, în cadrul horoscopului săptămânal 19-25 iulie 2021.