Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Zodia care va lăsa mască pe toată lumea. Mare ATENȚIE! Astrolog: “Faceți ASTA până la sfârșitul anului”
Ezoteric

Zodia care va lăsa mască pe toată lumea. Mare ATENȚIE! Astrolog: “Faceți ASTA până la sfârșitul anului”

Zodia care va lăsa mască pe toată lumea. Mare ATENȚIE! Astrolog:

Zodia care va lăsa mască pe toată lumea. Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a prezentat previziunile sale pentru această săptămână. Potrivit spuselor sale, nativii unei zodii prin aripi și mult curaj.

“Profesional apar noi oportunități… dintr-o dată șeful răcește și trebuie să preluați voi o parte din atribuțiile sale și deveniți mai vizibil sau anumite persoane vă plac, persoane superioare, și vă fac mai vizibili, vă laudă, spun altora despre voi și sunteți văzuți cu alți ochi, De altfel și voi dacă sunteți mai îndrăzneți săptămâna aceasta, faptul că Mercur și Venus intră în Balanță, depinde și de voi cât de mult vorbiți, cât de mult vă expuneți și acest Marte Retrograd în Berbec vă dă mult tupeu, mult curaj să ieșiți din carapacea voastră, chiar dacă oamenii vor rămâne surprinși pe moment, poate negativ dar nu mai contează.

Zodia care va lăsa mască pe toată lumea. Mare ATENȚIE! Astrolog: “Faceți ASTA până la sfârșitul anului”

Rezolvați chestii riscante, chestii serioase și vă asumați multe lucruri săptămâna aceasta, nu doar în zona profesională, cât și în cea personală. Îndrăzniți foarte mult! Vă spun asta să o faceți până la sfârșitul anului cel puțin, ar fi și păcat să nu profitați de perioada aceasta. Cu cât aveți mai mult curaj în această perioadă, cu atât veți reuși mai mult. Și… și voi trebuie să dormiți!”, le spune Daniela Simulescu, astrolog DCnews, nativilor sau celor cu ascendentul în Capricorn.