Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Zodia cu noroc la BANI, toată săptămâna. „Ce vă doriți”
Ezoteric

Zodia cu noroc la BANI, toată săptămâna. „Ce vă doriți”

Zodia cu noroc la BANI, toată săptămâna. „Ce vă doriți”

Zodia cu noroc la BANI, toată săptămâna. „Ce vă doriți”. Conform previziunilor astrale ale Danielei Simulescu, nativii unei zodii vor fi avantajați din punct de vedere financiar. Conform DCNews, nativii Taur vor avea parte de bani în această săptămână. Dar, în același timp, vor învăța să fie mai prevăzători.

„Faptul că Venus face careu cu Neptun și Luna Nouă se petrecere în casa a doua, a banilor, au loc discuții legate de valoarea voastră și faceți extraordinar de multe analize pe zona financiară. Nu se întâmplă nimic notabil. Ci sunteți voi hotărâți ca, zilele acestea, să vă puneți pe hârtie câți bani ați cheltuit, câți bani aveți, ce vă doriți.

Ar fi ușor dacă ați fi doar voi cei care au nevoie de banii voștri. Vă veți trezi că și alte persoane atentează la conturile voastre. Dacă altădată ați fi dat, de data aceasta veți fi mai prevăzători. Ba mai mult, o să vă aduceți aminte de dezamăgirea din partea unei persoane când i-ați oferit un împrumut și nu vi l-a returnat”, a spus Daniela Simulescu despre zodia cu noroc la bani.

taur-zodie-fidela - Alexandru Guzi

Taurii vor un loc de muncă nou

„Saturn în retrogradare în casa a 10-a a carierei vă blochează anumite planuri pe plan profesional. Multă lume are blocaje acum, dar voi le resimțiți mai serios. Pentru că este un moment în care doriți să fiți mai responsabili.

Ați vrea un serviciu care să vă permită și o oarecare libertate. Până acum, nu v-ați dorit-o, însă vine Saturn și spune că nu era bine. Poate e momentul să-ți negociezi altfel timpul, libertatea și energia”, a mai spus Daniela Simulescu.