Actual

Accident grav lângă Iași. Coliziune frontală, din cauza vitezei. Mai mulți răniți…

Accident grav lângă Iași. Coliziune frontală, din cauza vitezei. Mai mulți răniți…

 Un microbuz și un autoturism marca Opel, au produs un grav accident lângă Iași, comuna Schitu Duca. O Mașina a intrat pe contrasens și s-a produs coliziunea frontală, din cauza vitezei.

 Accident grav lângă Iași. Coliziune frontală, din cauza vitezei

În după-amiaza zilei de duminică, 08 mai 2022, la ieșirea din Iași, pe raza comunei Schitu Duca, o mașină, marca Opel a intrat în curbă, pe contrasens și s-a izbit frontal de altă mașină, un microbuz cu pasageri, care mergea regulamentar. Din cauza acestui accident, traficul a fost blocat, pe ambele sensuri.

Șase oameni sunt răniți, printre care și șoferul autoturismului Opel. Acestea sunt primele date oferite de martori oculari.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, Poliția Rutieră, Poliția Criminalistică și o motocicletă SMURD.

Un alt accident grav s-a produs dimineață în Bistrița

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

“La data de 8 mai, în jurul orei 3,40, în urma unui apel 112, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident de circulaţie în Reteag. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 17, prin Reteag, pe direcţia Beclean către Dej, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un podeţ, răsturnându-se. În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ.

Cei doi tineri se întorceau la Oradea după ce au participat la o nuntă. Potrivit informațiilor Bihon.ro, șoferul autoturismului era Natty Dragoi, liderul de închinare de la Biserica Lumina de pe Calea Clujului din Oradea. Pasagera, care a fost grav rănită, este orădeanca Andreea Vinter.