Lifestyle

Acesta este job-ul de 53.000 de euro pe care nu-l vrea nimeni. Iată ce trebuie să faci ca să-l primești

Acesta este job-ul de 53.000 de euro pe care nu-l vrea nimeni. Iată ce trebuie să faci ca să-l primești

Ca să ai un serviciu unde să primești 53.000 de euro este, la prima vedere, visul oricărei persoane. Iată cine vă poate oferi un asemenea loc de muncă și motivul pentru care nimeni nu vrea să se angajajeze.

Departamentul de Conservare din Noua Zeelandă caută cu disperare o persoană care că accepte să lucreze în locul în care s-a filmat celebrul film „Stăpânul Inelelor”, respectiv  pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud a Noii Zeelande, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Potrivit informațiilor oferite The Guardian, salariul oferit de angajator se ridică între 41.000 – 53.000 de euro.

Ce presupune jobul

Persoana care va dori să lucreze în acest loc mirific trebuie să știe că va trebui să facă naveta cu elicopterul sau cu barca cu motor. Sediul locului de muncă este în Te Wāhipounamu, o zonă care cuprinde 26.000 de kilometri pătrați de lanțuri muntoase, plaje izolate și păduri native.

Până în acest moment nimeni a fost interesat de acest loc de muncă, așa că angajatorii au extins anunțul în toată lumea. Cine va câștiga postul va lucra pentru protejarea populațiilor nou descoperite de kiwi Haast tokoeka, precum și pentru monitorizarea populațiilor locale de foci și șopârle. Dar și pentru controlul prădătorilor și monitorizarea păsărilor cântătoare locale.

Locul acesta de muncă nu este însă pentru oricine, ci doar pentru persoane care iubesc cu adevărat să trăiască izolați și în natură, bucurându-se de tot ce a făcut Divinitatea mai frumos. „Se lucrează într-unul dintre cele mai uimitoare medii naturale pe care țara le are de oferit”, „Este pur și simplu spectaculos.

Dar nu este pentru toată lumea. Ar trebui să fii autonom și să poți lucra în aer liber. Dacă ești interesat de operă și teatru, probabil că nu este pentru tine”, a mărturisit pentru Stuff Wayne Costello, manager de operațiuni pentru DOC în South Westland.