Actual Lifestyle

40 de fotografii cu animale au intrat în finala competiției „Comedy Wildlife Photography Awards”. Cum poate vota publicul?

40 de fotografii cu animale au intrat în finala competiției „Comedy Wildlife Photography Awards”. Cum poate vota publicul?
comedywildlifephoto.com

Natura poate fi fascinantă și distractivă, spectaculoasă și amuzantă. Totul depinde mereu din ce  punct de vedere este observată.

De exemplu, lumea animală ne lasă cu gura căscată în fața frumuseții sale, iar pentru a aduce un zâmbet oamenilor, fotografi pasionați surprind în imagini momente amuzante din această sferă. Și mai mult, periodic, sunt organizate competiții fotografice precum Wildlife Photographer Of The Year 2022 (Premiile de Fotografie pentru Animalele Sălbatice).

FOTO comedywildlifephoto.com

Cele mai amuzante fotografii cu animale vor fi recompensate

În fiecare an, începând din 2015, Comedy Wildlife Photo Awards (co-fondate de fotografii profesioniști Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam) recompensează cele mai amuzante fotografii cu animale nu doar pentru a aduce un zâmbet privitorului în cele mai improbabile situații, ci și pentru a promova protecția animalelor și conservarea lor.

FOTO comedywildlifephoto.com

Astfel, într-o declarație de presă, echipa de fotografi a spus că scopul lor a fost „de a crea o competiție care să se concentreze pe latura mai ușoară și plină de umor a fotografiei cu animale sălbatice, dar care a avut și un rol important în promovarea conservării faunei sălbatice în centrul său”, relatează news.italy24.press.

„Cu atâtea lucruri care se întâmplă în lume, ne-ar putea folosi tuturor o doză uriașă de distracție și râs, iar finaliștii din acest an au dat cu siguranță acest lucru”, a spus Sullam.

FOTO comedywildlifephoto.com

40 de fotografii finaliste

Anul acesta, Comedy Wildlife Photo Awards, pentru râvnitul premiu, au lansat cele 40 de fotografii care concurează, printre care un „cal înaripat”, un raton care salută, un somon care pare să ajungă în urechea lui, un urs grizzly și o vulpe care face cu ochiul.

FOTO comedywildlifephoto.com

Cele 40 de fotografii sunt selecția făcută din mii de imagini trimise de fotografi profesioniști și amatori, legate între ele de o pasiune pentru natură și o doză sănătoasă de ironie.

Publicul va putea vota până pe data de 27 noiembrie 2022

Acum vestea se îndreaptă către publicul care va avea până pe 27 noiembrie 2022 posibilitatea să voteze fotografiile preferate și să participe la tragerea la sorți pentru un premiu egal în valoare de 500 de lire sterline.

FOTO comedywildlifephoto.com

Pe 8 decembrie 2022, câștigătorul concursului foto va fi anunțat și va fi premiat.

Toate cele 40 de fotografii finaliste pot fi vizualizate pe comedywildlifephoto.com, unde poate fi exprimat și votul.