Info Actual

Info Actual > Diverse > Aceste alimente nu expiră niciodată! Le poți consuma oricând, chiar dacă le ai de mult timp
Diverse

Aceste alimente nu expiră niciodată! Le poți consuma oricând, chiar dacă le ai de mult timp

Aceste alimente nu expiră niciodată! Le poți consuma oricând, chiar dacă le ai de mult timp

Aceste alimente nu expiră niciodată! Uneori scăpăm de unele alimente care sunt în cămară de mult timp fără să știm că probabil avem de-a face cu produse care nu expiră niciodată.

Le poți consuma oricând, chiar dacă le ai de mult timp. Există anumite produse pe care le poți consuma liniștit chiar daca le ai de mult depozitate în casă, căci nu expiră vreodată.

Mierea

Mierea este recunscuta pentru proprietatea de a rezista in fata bacteriilor. In ciuda faptului ca isi modifica culoarea si se cristalizeaza, acest aliment nu expira niciodata si poate fi consumata oricând, cu incredere.

Orezul

Orezul alb, cel sălbatic, orezul arborio, jasmine sau basmati au un termen de “viata” nelimitat. Singura exceptie o face orezul brun, care are un continut ridicat de ulei si poate deveni ranced, scrie foodstory.stirileprotv.ro.

Sarea

Daca luam in considerare ca sarea este unul dintre cei mai vechi conservanti, nici ea nu expira niciodata.Aceasta poate doar sa absoarba umezeala.

Zahărul: Aceste alimente nu expiră niciodată! Le poți consuma oricând, chiar dacă le ai de mult timp

La fel ca si sarea, zaharul poate rezista mult timp, mai ales daca este ferit de umezeala si de caldura.

Amidonul

Din lista produselor care nu expira niciodata face parte si amidonul, pe care doar trebuie sa-l pastrezi intr-un loc uscat.

Otetul

Este unul dintre cei mai vechi conservanti, iar datorita pH-ului sau scazut nu expira niciodata.