Actual Showbiz

Actor dispărut în munții înghețați din California. Este căutat acum cu drone și elicoptere

Actor dispărut în munții înghețați din California. Este căutat acum cu drone și elicoptere
The Independent

Un excursionist dispărut de cinci zile în munții San Gabriel din sudul Californiei s-a dovedit a fi actorul britanic Julian Sands. Numele lui a fost găsit pe lista scrisă a celor dispăruți în munții californieni.

Actorul britanic Julian Sands este excursionistul dispărut de mai multe zile în munții înghețați din California. Este căutat acum cu drone și elicoptere

Actorul britanic Julian Sands a fost numit de media externă ca fiind excursionistul dat dispărut în Munții San Gabriel din sudul Californiei. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost văzut ultima dată în seara zilei de vineri 13 ianuarie 2023, în zona potecii Baldy Bowl.

Aflate în pericol de avalanșe și operând pe o vreme geroasă, echipele de căutare au cercetat regiunea timp de mai bine de cinci zile pentru a-l găsi pe cunoscutul actor. Miercuri a fost căutat cu drone și elicoptere din cauza condițiilor de teren instabile.

Fiul lui Julian, Henry a mers în regiune, pentru a se alătura operațiunii de căutare. Todd Burleson, fondatorul companiei Alpine Ascents International, se află, de asemenea, la fața locului. Dispariția sa a fost cunoscută de familie și de prietenii apropiați, dar a fost dezvăluită public abia joi.

Un anunț de avertizare a fost postat pe rețelele de socializare de către Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino miercuri, 18. Acesta îi sfătuia pe pasionații de munte:

”Vremea de iarnă de pe Muntele Baldy creează condiții periculoase; drumeții sunt îndemnați să se gândească de două ori și să țină cont de avertismente”.

Dar se pare că actorul nu a ținut cont de acest avertisment, nu l-a luat în seamă sau nici nu l-a văzut.

Sands este cunoscut ca fiind un pasionat al activităților în aer liber și are o casă în North Hollywood. El a vorbit în trecut despre escaladarea munților din întreaga lume și despre dragostea sa pentru ”minunatul stil de viață în aer liber”.

Actorul are în palmares filme cunoscute, de succes, printre care ”The Killing Fields”, ”Warlock”, ”Leaving Las Vegas” și ”A Room With A View” pe marele ecran. De asemenea, a apărut în seriale de televiziune de top precum ”Banshee”, ”Smallville” și ”24”.