Showbiz

Actorul care l-a înlocuit pe „uimitorul” Johnny Depp spune că acesta s-ar putea întoarce la Fantastic Beasts

Actorul care l-a înlocuit pe „uimitorul” Johnny Depp spune că acesta s-ar putea întoarce la Fantastic Beasts

Mads Mikkelsen, care l-a înlocuit pe Depp ca Gellert Grindlewald, a spus că este un „mare fan” și a speculat cu privire la revenirea sa după cazul cu Amber Heard.

Actorul care l-a înlocuit pe „uimitorul” Johnny Depp spune că acesta s-ar putea întoarce la Fantastic Beasts

Mads Mikkelsen l-a lăudat pe Johnny Depp ca fiind un „actor uimitor” și a speculat cu privire la posibila revenire a lui Depp în franciza de film Fantastic Beasts, după victoria sa legală împotriva fostei soții Amber Heard.

Actorul danez în vârstă de 56 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din filmul James Bond Casino Royale și serialul NBC Hannibal, l-a înlocuit pe Depp, în vârstă de 59 de ani, în rolul lui Gellert Grindelwald în Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Vorbind la festivalul de film de la Sarajevo, după cum a informat Deadline, Mikkelsen a descris preluarea rolului de la Depp ca fiind „foarte intimidantă” și a vorbit despre motivul pentru care Depp a părăsit franciză – procesul său împotriva lui Heard, fosta soție.

El a spus: „Evident, ei bine, acum s-a schimbat cursul – a câștigat procesul – așa că să vedem dacă se întoarce. El ar putea. Sunt un mare fan al lui Johnny. Cred că este un actor uimitor, cred că a făcut o treabă fantastică”.

„Nu aveam cum să îl copiez”

Actorul care l-a înlocuit pe Depp a recunoscut că nu a putut să joace la nivelul acestuia: „Spunând asta, nu l-am putut copia. Nu aveam cum să îl copiez, pentru că este atât de mult… EL. Ar fi sinucidere creativă. Deci, a trebuit să venim cu altceva, ceva care să fie al meu, și să construim o punte între el și mine. Deci, da, a fost intimidant.”

„Fanii săi erau foarte, foarte dulci, dar erau și foarte încăpățânați. Nu am interacționat prea mult cu ei, dar am putut înțelege de ce li s-au frânt inimile.”

Depp a câștigat împotriva lui Heard, în vârstă de 36 de ani, într-o bătălie juridică din comitatul Fairfax, Virginia, la începutul acestui an.

Starul The Pirates of the Caribbean și-a dat în judecată fosta parteneră pentru un articol din 2018 pe care l-a scris pentru Washington Post despre experiențele ei ca supraviețuitoare a abuzului domestic, despre care avocații lui au spus că a fost acuzat de abuz pe nedrept.

Reprezentanții actorului au spus că a pierdut oportunități de muncă și roluri importante, cum ar fi ieșirea din franciza Pirații din Caraibe, după acuzații.

Jurații i-au dat dreptate după procesul de șase săptămâni.

Depp plănuiește acum să regizeze primul său lungmetraj în 25 de ani. Modi va spune povestea pictorului și sculptorului italian Amedeo Modigliani. El va coproduce filmul alături de Al Pacino.