Lifestyle

Actrița cunoscută pentru rolul Wednesday din serialul original ”Familia Addams” s-a stins din viață

Actrița cunoscută pentru rolul Wednesday din serialul original ”Familia Addams” s-a stins din viață

Cunoscuta actriță care a jucat rolul Wednesday din serialul original Familia Addams s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani. Mai multe amănunte, în cele ce urmează.

Actrița cunoscută pentru rolul Wednesday din serialul original ”Familia Addams” s-a stins din viață. Primul anunț a fost postat în mediul online

Prima actriță care a interpretat-o pe fetița Wednesday din serialul Familia Addams, difuzat de postul de televiziune ABC în 1964, s-a stins din viață. Decesul Lisei Loring a survenit în urma unui atac cerebral.

Moartea ei a fost anunțată de către o prietenă apropiată, Laure Jacobson, pe Facebook, după ce actrița a fost deconectată de la aparate din cauza unui ”accident vascular cerebral masiv”, duminică (29 ianuarie).

Prietena cunoscutei actrițe Laure Jacobson a scris pe pagina ei de social media:

”Cu mare tristețe anunț moartea prietenei noastre, Lisa Loring. În urmă cu patru zile, ea a suferit un accident vascular cerebral masiv provocat de fumat și tensiune arterială ridicată. Ea a fost conectată la aparate de respirație artificială timp de 3 zile. Ieri, familia ei a luat dificila decizie de a-l scoate și a murit (decedat) noaptea trecută”.

Trista veste a fost anunțată în presă, luni, 30 ianuarie 2023, de revista Variety.

Jucând acest rol de la vârsta de doar șase ani, Loring a continuat să joace în ”As the world turns” și în multe alte filme cu buget redus, înainte de a lucra ca make-up artist pentru adulți în anii ’80. De asemenea, ea a continuat să joace apărând în cel mai recent film al său ”Doctor Spine” în anul 2015.

Foto: Retete si Vedete/RV

Înainte de interpretarea ei în serial, Familia Addams apăruse doar în benzi desenate și desene animate.

Mai multe mesaje au fost postate deja în mediul online.

Versiunea lui Loring a lui Wednesday Addams a reapărut în ultima vreme ca urmare a interpretării legendarului personaj de către Jenna Ortega în serialul Netflix. În prima producție live-action a desenelor newyorkeze ale lui Charles Addams, Loring a interpretat-o pe Wednesday originală. Din 1964 până în 1966, serialul a difuzat 64 de episoade în două sezoane.