Diverse

Doliu la Hollywood. S-a stins din viață antrenoarea de actorie a lui Johnny Depp și Michelle Pfeiffer

Doliu la Hollywood. S-a stins din viață antrenoarea de actorie a lui Johnny Depp și Michelle Pfeiffer
Infoactual/arhiva

Multe dintre legendele de la Hollywood au intrat pe rețelele de socializare pentru a-și exprima tristețea în urma pierderii antrenoarei de actorie Sandra Seacat, care a murit la vârsta de 86 de ani.

Doliu și în lumea actorilor. S-a stins din viață antrenoarea de actorie de la Hollywood

Pe rețelele de socializare curg omagii aduse antrenoarei de actorie de la Hollywood, Sandra Seacat.

Profesoara Seacat, care a murit marți, a fost cunoscută, în special, pentru popularizarea „metodei viselor” de actorie, care se folosește de viața personală a actorilor și de visele lor pentru a descoperi emoții intense.

Metoda a fost folosită de Marlon Brando și continuă să fie folosită de Robert de Niro, Johnny Depp, Nicholas Cage, Shia LeBeouf și alții.

Moartea ei a fost anunțată de Mirror vineri, 20 ianuarie 2023, spunând că a murit din cauze naturale.

Actriță și ea, Seacat a devenit profesoară începând cu anul 1975, organizând cursuri în Statele Unite și în Europa, inclusiv pentru multe vedete tinere, precum Andrew Garfield, actorul din Amazing Spiderman.

Acesta s-a referit la ea ca fiind ”o adevărată legendă în sensul că a trăit cea mai virtuoasă viață pe care ți-o poți imagina. A fost o revoluționară, o profesoară de actorie și de povestire care a schimbat cultura. Ea este un far pentru noi toți despre cum poate arăta o viață plină de semnificație profundă și de frumusețe. Și a fost ireverențioasă și s-a jucat mereu ca un copil vesel și dezlănțuit”.

”Mă simt recunoscător dincolo de cuvinte că o pot numi profesorul meu, partenerul meu de joc în ”Under the Banner of Heaven”, mentorul meu și prietenul meu”, a scris cunoscutul actor pe pagina personală de Twitter.

Seacat a rămas singură după moartea soțului ei, Thurn Hoffman. Fiica sa, Great, a călcat pe urme mamei sale, lucrând tot ca antrenor de actorie.