Actual Showbiz

Ce „abilități speciale” are Meghan, soția prințului Harry. Impresionantul CV de actriță reapare la suprafață

Ce „abilități speciale” are Meghan, soția prințului Harry. Impresionantul CV de actriță reapare la suprafață

Meghan Markle a fost o vedetă de seriale americane cu ani de zile înainte de a purta prima ei tiară și de a intra în lumina copleșitoare a reflectoarelor vieții regale din Marea Britanie.

În calitate de actriță a dramei juridice de succes „Suits”, era obișnuită să meargă pe covoarele roșii și să participe la emisiuni și interviuri. De asemenea, a avut un public fidel pe blogul său de mare succes, The Tig, pe care l-a folosit ca platformă pentru a împărtăși sfaturi de călătorie, rețete și sfaturi de viață.

Vechiul ei CV de actriță a reapărut. Se crede că datează de când Meghan avea 24 de ani, ceea ce arată cât de multe calități are talentata americancă. Nu numai că actuala Ducesă de Sussex a fost o dansatoare antrenată, dar poate vorbi mai multe limbi străine.

Documentul începe prin a-i enumera datele de bază – precizând că are 1,65 m, părul castaniu și ochii căprui.

Apoi, se trece în revistă experiența ei actoricească, inclusiv o apariție în General Hospital și un mic rol de „Hot Chick” în A Lot Like Love, în care a jucat și Ashton Kutcher.

De asemenea, sunt enumerate și o serie de slujbe la teatru, inclusiv rolul lui July/Star to Be din Annie și un rol în piesa lui Richard Harris din 1984, Stepping Out.

Meghan se concentrează apoi pe abilitățile speciale care ar putea fi utile pentru diferite roluri. Ea enumeră baletul, dansul de jazz și de step și experiența în teatrul muzical, precum și faptul că vorbește fluent spaniola și cunoaște bine franceza.

Pasionata de fitness și yoga scrie că face și kickboxing.

Această îndemânare a fost pusă la încercare atunci când a obținut rolul care a propulsat-o spre faimă, în drama juridică americană „Suits”.

Antrenorul ei personal din serial a dezvăluit anterior că a pus-o la încercare – și că vorbește spaniola cu accent argentinian.

Jorge Blanco, care a lucrat, de asemenea, cu Chris Hemsworth și cu soția acestuia, Elsa Pataky, a declarat pentru Vanity Fair Spain că a antrenat-o pe Meghan în kickboxing și arte marțiale în timp ce aceasta filma pentru serial.

„Am antrenat-o pe Meghan când se afla în Toronto în timpul filmărilor pentru serialul „Suits”. Am făcut un pic de arte marțiale, un pic de box și, uneori, kickboxing.”

„Nu m-am gândit niciodată că ar putea ajunge să fie o prințesă! M-am simțit foarte bine când m-am antrenat cu ea, pentru că este foarte drăguță și vorbește spaniola, cu accent argentinian.”

Blanco s-a oferit chiar să îi antreneze pe Harry și Meghan dacă se vor întoarce vreodată în Toronto.

Meghan a renunțat la cariera de actriță atunci când lucrurile cu Harry au devenit serioase, concentrându-și tot timpul pe viața de regală activă.

Dar un prieten apropiat al prințului Philip a susținut că regina a fost fericită ca ea să își continue cariera.

În cartea sa „Elizabeth: An Intimate Portrait”, Gyles Brandreth a declarat că regretatul monarh a făcut „tot ce a putut” pentru a se asigura de fericirea lui Meghan. El scrie: „A făcut tot ce a putut pentru ca viitoarea ei nepoată prin alianță să se simtă binevenită. A fost preocupată de viitoarea ei fericire. La prima lor întâlnire, regina i-a spus lui Meghan: „Poți continua să fii actriță dacă vrei – până la urmă, asta este profesia ta”.

„Dar Meghan era pregătită pentru datoria regală și, bineînțeles, regina a fost încântată de acest lucru. Ea a fost încântată în special de entuziasmul pe care Meghan l-a arătat pentru Commonwealth și de angajamentul pe care l-a luat față de regină, de a face „orice credeți că ar trebui să facem pentru Commonwealth”.”

I-a promis reginei că, atunci când va fi vorba de Commonwealth, nu o va dezamăgi pe Majestatea Sa. „Regina a apreciat-o pe Meghan și a spus acest lucru multor oameni”.