Lifestyle

Adela Popescu a ales Grecia. „Nu ne-a dezamăgit nici de data asta”

Adela Popescu a ales Grecia. „Nu ne-a dezamăgit nici de data asta”

Adela Popescu a ales Grecia. „Nu ne-a dezamăgit nici de data asta”.

Adela Popescu se bucură de soarele Greciei. Vedeta, alături de soțul său, Radu Vâlcan, și de cei doi copii a ales să meargă, în plină pandemie de coronavirus în vacanță în Grecia. Vedeta a povestit pe blogul său care a fost motivația care a stat în spatele deciziei de a merge în Skiathos.

„A trecut o săptămâna din vacanță și abia acum simț că s-a instalat relaxarea. Noroc că am fost inspirați și ne-am prelungit sejurul cu încă șapte zile… Ne-am făcut totuși curaj, în plină pandemie de coronavirus, să plecăm în Grecia.

Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele.  Anul acesta ne-am organizat foarte bine și se pare că nu am greșit. Ba dimpotrivă, a fost mai bine decât am sperat. Am făcut o gașcă frumoasă alături de două familii de la grădi- așa ne place nouă să ne spunem- și de bunici”, a dezvăluit vedeta.

Adela Popescu a ales Grecia – Taverne tradiționale și restaurante cu mâncare delicioasă

Adela Popescu s-a bucurat de odihnă, mulțumită și faptul că i-a avut alături pe părinții ei. Cu toate că a mai fost în Skiathos, vedeta a explorat insula și a descoperit locuri noi.

„Să te organizezi bine astfel încât să mai prinzi câteva minute și cu soțul la un pahar de liniște. Minute ce îți pot părea cea mai frumosă lună de miere.  Bunicii ne-au fost și ne sunt de mare ajutor, reușind, datorită lor, să nu ne fi certat eu și Radu deloc până acum. :)))

Ne-am cazat la un hotel pe care îl știam de acum doi ani când avuseserăm o vacanță alături de Alexandru mic și Andrei în burtică. Ne-a plăcut atât de mult și ni s-a părut atât de potrivit pentru o vacanță de familie, încât am dorit să revenim. Nu ne-a dezamăgit nici de data asta.

Ce am făcut diferit acum, a fost să explorăm mai mult insula și să descoperim locuri noi incredibil de frumoase. Taverne tradiționale și restaurante cu mâncare delicioasă și poziție încântătoare.

Ce mi s-a mai părut incredibil a fost să constatăm după o săptămâna că patru copii cu vârste între 1,8 luni și 5 ani s-au jucat non stop și nici măcar O DATĂ nu au intrat pe telefon. E adevărat că am avut multă disponibilitate pentru ei.

Am intrat pe rând în rolul lupului, al doctorului de așchii, al chelnerului sau al celui mai bun prieten.  Credeam că e greu să reziști tentației de a câștiga puțină liniște cu ajutorul ecranelor. Daaar, cu compania potrivită iată că se poate”, a mai povestit Adela Popescu.