Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adelina Pestrițu, criticată dur pentru o gafă. Așa ceva nu s-a mai întâmplat
Showbiz

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru o gafă. Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru o gafă. Așa ceva nu s-a mai întâmplat

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru o gafă. Fotomodelul de 33 de ani a fost subiect de discuție după ultima gafă. Admiratorii de pe rețelele de socializare au criticat-o dur, după ce a publicat o poză mai veche de album în care apare.

Imaginea postată de vedetă a fost însoțită de un mesaj pozitiv: „Viața în roz”. La scurt timp, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative. O femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a reacționat și a venit cu un răspus elegant, dar tăios.

171„Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră devordați de frumusețe și salvați Planeta” este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

„Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”, “Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri?”, “Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi ?”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă ?” sunt doar câteva dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D, potrivit cancan.ro.