Info Actual > Showbiz > Adelina Pestrițu, cum este și cum ar vrea să fie. Cum arată în poza de buletin?
Showbiz

Adelina Pestrițu, cum este și cum ar vrea să fie. Cum arată în poza de buletin?

Adelina Pestrițu, cum este și cum ar vrea să fie. Cum arată în poza de buletin?

Adelina Pestrițu, cum este și cum ar vrea să fie. Cum arată în poza de buletin?

Vedetele, obișnuite cu tot felul de schimbări de look, au uneori momente când se recunosc și se apreciază într-o anumită imagine. Se știe că Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cameleonice vedete din showbiz-ul românesc.

În mod surprinzător, însă, Adelina Pestrițu se place mai mult cu părul tuns scurt, cu tatuaje, în general cu o imagine mai masculină.

“Aşa aş vrea să-mi fie poza de buletin😂”, a scris Adelina pe contul său de Instagram.

Cum arată Adelina Pestriţu în buletin? Vedeta n-a exagerat cu machiajul când a pozat în actul de identitate

Adelina Pestrițu, cum este și cum ar vrea să fie. Cu toate acestea, cum arată Adelina Pestriţu în buletin? După câte se vede în imaginea de mai sus, vestea are o poză în buletin cu părul ceva mai lung, până la umeri. Poartă mult mai puţin machiaj și are buzele puţin rujate cu lipstick nude. În general, are un look aproape natural.

Adelina Pestrițu a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Liviu Vârciu. După un divorț, nu fără scandal, a avut mai multe relații, cea mai cunoscută fiind cu Speak. Acum este căsătorită cu omul de afaceri Virgil Șteblea, cu care are o fetiță, Zenaida Maria.

Adelina pestrițu a devenit foarte activă pe conturile de socializare. Pe Instagram are peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.